BĂ€sta hĂ„rtoningen 2022 – Gör din hĂ„rfĂ€rg mer intensiv och fĂ€rgningen mer hĂ„llbar

Hösten Àr nÀstan över och vintern börjar redan knacka pÄ. Du som mÄnga andra i vÄrt avlÄnga land kÀnner en stor lust att frÀscha till sig lite i sÀsongsmörkret. Kanske ett besök till nagelsalongen, spa-avdelningen med tjejgÀnget eller varför inte frissan? Vi Àr nog mÄnga som kan hÄlla med om att hÄret tar mycket stryk under Ärstidernas skiften, speciellt pÄ vintern. Det bli trött och skört och allt vi drömmer om Àr att fÄ tillbaka det fina svallet, glansiga ytan och fÄ fram de hÀrliga varma tonerna sÄ som en perfekt höstdag utspelar sig. Hade vi fÄtt vÀlja skulle det införas obligatoriska unna-dig dagar minst 1 gÄng varje mÄnad. TÀnk dig hur underbart? Hur trevligt och mysigt det Àn Àr att unna sig lite vardagslyx sÄ finns det faktiskt alltid en annan vÀg om du vill hÄlla i plÄnboken lite extra sÄhÀr innan jultider.

Vad passar dÄ bÀttre Àn att piffa till sig hemma pÄ egen hand? Ett suverÀnt sÀtt att pigga upp barret till exempel Àr att anvÀnda sig utav hÄrtoningar! Ett utmÀrkt sÀtt att fÄ tillbaka din hÄrfÀrg om den har mattats ur eller Àr du kanske trött pÄ din nuvarande hÄrfÀrg och vill prova nÄgot nytt? DÄ Àr hÄrtoning perfekt för dig, eftersom fÀrgen gradvis sköljs ut efter varje tvÀtt. PÄ sÄ sÀtt behöver du inte vara orolig för att bli missnöjd! Vill du tÀcka dina grÄa hÄr eller bara förstÀrka din nyans sÄ Àr hÄrtoning lösningen för dig.

För dem som vill vara snÀlla mot sitt hÄr Àr en hÄrtoning Àven skonsammare Àn hÄrfÀrg. HÄrfÀrg gÄr Ànda in i fjÀllskiktet pÄ ditt hÄr medans toningen sÀtter sig pÄ det yttersta skiktet vilket Àr bÀttre om ditt hÄr Àr ganska slitet/frissigt/skadat.

Ett toppentips Ă€r Ă€ven att tĂ€nka pĂ„ hur du ska underhĂ„lla ditt hĂ„r innan du ska fĂ€rga/tona det igen. Det finns en rad olika ”tonade produkter” till exempel inpackning med pigment och fĂ€rgmousse. Dessa produkter bevarar toningen mycket bĂ€ttre.

Allt detta med hÄr kan verka som en djungel! Men det Àr verkligen intressant och roligt hur mycket bra saker det finns för ditt hÄr. Oavsett vad du har för önskan och behov sÄ gÄr det mesta att göra pÄ egen hand.(Hur bra eller eller mindre bra resultatet blir beror pÄ din kompetens inom omrÄdet, hehe.) Vi visste inte att det fanns sÄ mÄnga produkter inom just Àmnet toning!

Vad vi ocksĂ„ har förstĂ„tt sĂ„ Ă€r det skillnad pĂ„ toningar och toningar. Du kanske förknippar en toning med att du kan tvĂ€tta ur den, vilket stĂ€mmer till en viss del. Den toning du kan tvĂ€tta ur Ă€r den som inte blandas med nĂ„got annat preparat. till exempel en fĂ€rgbomb. Den innehĂ„ller den fĂ€rgen du faktiskt ska fĂ€rga till. Till exempel en lila fĂ€rgbomb innehĂ„ller lila vĂ€tska. NĂ€r tvĂ„ vĂ€tskor blandas Ă€r det inte lĂ€ngre en vanlig hĂ„rtoning, dĂ„ skapas en kemiskt blandning som gör att du inte kan ”tvĂ€tta ur” fĂ€rgen. Vi har ocksĂ„ nĂ„got som heter intensivtoning, det Ă€r en blandning mellan hĂ„rfĂ€rg och toning. Den Ă€r lite mildare Ă€n en vanlig fĂ€rg och lite starkare Ă€n en toning. Vi tror att mĂ„nga kvinnor dĂ€rute, (dĂ€ribland oss sjĂ€lva) anvĂ€nder sig mycket av intensivtoning. NĂ€r vi kvinnor kĂ€nner att vi kanske vill uppdatera oss sjĂ€lva lite och ett frisörbesök lockar men vi Ă€r kanske inte sĂ„ ivriga pĂ„ att spendera tusentals kronor, sĂ„ tror vi att intensivtoningen Ă€r ett populĂ€rt alternativ. Du fĂ„r en blandning av mycket fĂ€rg och glans i ditt hĂ„r, samtidigt som du uppnĂ„r ett skonsamt resultat och tar hand om ditt hĂ„r.

Vi har undersökt och provat dessa produkter med i uppgift att hitta hÄrtoning bÀst i test och hittat olika toningar frÄn olika varumÀrken som vi kommer jÀmföra och beskriva nedan! vÄra topp toningar kommer hÀr:

Som premiumprodukt vill vi presentera Wella Color Touch. Baserat pÄ pris och funktion fick den sin titel. Sedan har vi mellanklassen dÀr Loréal paris Casting Creme Gloss tar platsen. Ett tidlöst varumÀrke som hÄller sin stadiga plats.

Som budgetprodukt har vi Schwarzkopf Poly Color och sist men inte minst har vi specialaren eller bubblaren Àven kallat, Kevin Murphy Color Bug. En innovativ produkt som jag tror intresserar eller kommer att intressera de flesta. Kort och gott! Nu vidare till mer snack om produkterna, hÀng med!


Premium: Wella Color Touch

HÀr har du en intensivtoning som ger en full kombination av tydlig glans och livfulla fÀrger tack vare ett Àmne som bestÄr av naturligt vax och fiberproteiner. Denna hÄrtoning Àr Àven fri frÄn ammoniak. Med hjÀlp av teknologin i denna hÄrtoning uppnÄr du ett fantastiskt resultat, trygg och enkel applicering. Vad vi kan utlÀsa uppnÄr du 63% mer glans jÀmfört med obehandlat hÄr, ger ett lyft och friskare intryck, hur underbart lÄter inte det? Alla kvinnor vill vÀl ha en boost till hÄret!


Mellan: L’OrĂ©al Paris Casting CrĂšme Gloss

Är den ultimata produkten för dig som vill Ă„stadkomma en fĂ€rg som lyfter din look och ger ett vĂ„rdat utseende till ditt hĂ„r! Även denna hĂ„rtoning Ă€r ocksĂ„ helt utan ammoniak, vilket gör detta till ett skonsammare alternativ. Toningen Ă€r fylld med komplexa Ă€mnen som ger nĂ€ring till hela hĂ„ret samt hĂ„rfibrerna. Den har en mjuk och god doft vilket gör att den kĂ€nns behaglig att applicera. Med bidrottning-gelĂ© formulan som finns i denna hĂ„rtoning ger den ett oslagbart glansigt resultat.


Budget: Poly Color toningsschampoo

Detta Àr en intensivtoning med ett lÄgt pris som mÄnga gillar att anvÀnda. Det varar i upp till 28 hÄrtvÀttar och ger ett tryggt och fint resultat. Med denna toning följer ett balsam som innehÄller viktiga veteproteiner och vitaminer som stÀrker ditt hÄr. Ett till plus Àr att hÄrtoningen har ett milt Ph-vÀrde och ingen ammoniak. Börjar de smÄ grÄ hÄren vÀxa fram?DÄ Àr denna toning att rekommendera dÄ den tÀcker de första grÄ hÄren med 30%!


Bubblare: Kevin Murphy Color Bug

Ger en hÀftig fÀrgeffekt till alla tillfÀllen du vill kÀnna dig lite extra frÀsig. Color Bug Àr en hÄrtoning i puderform, den finns i flera nyanser. Du kan applicera lite som du vill, i hela hÄret, i slingor eller nÄgon annan slags effekt, ett tillfÀlle att vara hur kreativ som helst!- och du kan skölja ur det nÀr du vill! Detta puder Àr som smink för ditt hÄr. Ju mer du applicerar ju mer intensivare blir Àven nyansen. Fiffigt och kul att mixtra med!

Tips: AnvÀnd dig utav hÄrspray eller vax innan applicering för att fÄ pudret att fÀsta bÀttre och avsluta med torrschampoo om du vill fÄ fram en mer pastellig ton!Köpguide – FrĂ„gor & Svar

Nu nÀr ni fÄtt lite mer kött pÄ benen sÄ tÀnkte vi göra en liten analys och sammanfattning av dessa hÄrtoningar, med hjÀlp av en köpguide.

Vad Àr hÄrtoning?

HÄrtoning Àr en fÀrgtoning som sitter i under en begrÀnsad tid. Efter varje tvÀtt försvinner den successivt. FÀrgen sÀtter sig pÄ utsidan av hÄrfibrerna. De intensiva toningarna innebÀr en blandning mellan fÀrg och toning. En sÄ kallad mellanprodukt. FÀrgen penetrerar hÄrstrÄet men bleknar med tiden som med en toning. Eftersom fÀrgen bara sitter kvar tillfÀlligt kan du prova nya nyanser utan att ta nÄgra stora risker. Det finns mÄnga bra toningar som kan Àndra din nyans i varmare eller kallare ton.

Vad Àr skillnaden pÄ hÄrtoning och hÄrfÀrg?

HĂ„rfĂ€rg: Du fĂ„r permanent resultat. Är du blondin och vill bli brunett Ă€r det inget problem, hĂ„rfĂ€rg fixar det. Har du grĂ„tt hĂ„r och vill fĂ€rga hĂ„ret sĂ„ tĂ€cker det till 100%. En sĂ€ker process för att kĂ€nna sig ung igen! Det gĂ€ller Ă€ven dig som vill bli blond. Är du mörkhĂ„rig och vill bli blond Ă€r fĂ€rg och blekning det enda alternativet som kommer hjĂ€lpa. Blekningsprodukter innehĂ„ller vĂ€teperoxid som tar bort de naturliga pigmenten i ditt hĂ„r.

Toning: Gillar du att experimentera Àr hÄrtoning nÄgot för dig! Som sagt slipper du ta risker dÄ toningen Àr mer skonsamt för hÄret Àn hÄrfÀrg. Toningen skapar Àven en balanserad fÀrg över hela hÄret, undviker skarpa kanter och linjer. (fÀrgskillnader) du kan Àven rÀkna med extra glans nÀr du vill glamma upp det med en hÄrtoning!

Vad Àr priset?

Du kan köpa hÄrtoning lite överallt. Du kan hitta det i vilken mataffÀr som helst. Det Àr inte heller sÀrskilt dyrt för att göra det hemma sjÀlv. Skulle du gÄ till en frisör blir priset vÀldigt mycket dyrare.
normalt ligger priserna för toning mellan 39 kr- 250 kr. Det beror pÄ vilken upplevelse och kvalité du vill Ät. Vill du Äterfukta ditt hÄr och behandla det efter toning med diverse produkter sÄ som hÄrinpackningar och oljor sÄ gÄr priset upp givetvis. Sedan fÄr vi inte glömma alla grymma online priser som erbjuds! Det Àr vÀrt att hÄlla ett öga pÄ.

Vilken hÄrfÀrg passar mig bÀst?

Varje individ passar olika i olika fĂ€rger, det som Ă€r snyggt pĂ„ nĂ„gon annan Ă€r oftast inte lika snyggt pĂ„ dig sjĂ€lv eller nĂ„gon annan. Det finns olika sĂ€tt att avgöra vilken fĂ€rg som Ă€r bĂ€st pĂ„ dig. Olika faktorer spelar in, sĂ„ som hudton, ansiktsform eller ögonfĂ€rg. Har du en varmt hudton passar oftast guldiga och koppar liknande toner. Är din hudton mer Ă„t det kallare hĂ„llet passar mer silvriga toner.

Är du naturligt blek passar ljusare nyanser, som blond och ljusbrun. Huden fĂ„r en finare lyster och bra symmetri. Du bör dock undvika mörkare nyanser. Det kan skapa ett Ă„ldrande för ditt utseende. SĂ„ var försiktig med att mixtra med de svarta fĂ€rgerna om du Ă€r blek i huden!

Har du dÀremot en olivfÀrgad hud sÄ passar du bÀst i de lite mer mörkare nyanserna, sÄsom chokladbrun, men Àven ljusare blondare toner. Viktigt dÄ att de blonda nyanserna Àr kalla och inte för varma, dÄ det kan skapa en gulaktig ton. Att tÀnka pÄ hÀr Àr Àven att försöka undvika röda toner, till exempel rödbrunt dÄ det kan skapa rosa toner i ditt ansikte. Rosa + röd = inte den bÀsta kombon!

Du som Ă€r naturligt rödhĂ„rig kan förstĂ€rka det med guldiga toner eller dĂ€mpa det med lite mer kallare nyanser. Du passar bĂ€st i varma toner, sĂ„ som koppar och guld, det smĂ€lter verkligen in i din röda grund. Är du rödhĂ„rig och vill bleka hĂ„ret bör det undvikas, kontrasterna blir inte det bĂ€sta!

Har du en mörkhyad ton passar du i de flesta toner och fÀrger skulle vi sÀga. Du kan verkligen bÀra upp honungsfÀrger, som mörkbrun, mörkblond, brun med asktoner. Vill du fÄ dina ögon att poppa Àr kalla fÀrger ett tips! Du bör tÀnka pÄ att inte blir för blond, det blekta hÄret kan ge intryck av slitet hÄr.

Du som Ă€r modig kan alltid mixtra dig fram och experimentera med olika fĂ€rger och nyanser. Är du dock en av dem som Ă€r vĂ€ldigt rĂ€dd och försiktig med ditt hĂ„r bör du rĂ„dfrĂ„ga en hĂ„rfrisör eller en skönhetsutbildad person för att veta exakt vilken fĂ€rg som passar bĂ€st för dig och din hudton!

Hur anvÀnder man sig utav hÄrtoning?

SjÀlva anvÀndningen av toningen Àr beroende pÄ vilket varumÀrke du vÀljer. De flesta toningar kan du anvÀnda direkt pÄ ditt torra otvÀttade hÄr, andra toningar ska du applicera i fuktig tvÀttat hÄr. Det verkar Àven komma mer och mer smarta appliceringsmetoder pÄ marknaden. Som till exempel toning som Àr som ett schampoo, mousse, hÄrmasker och Àven puderform. För hemmabruk tillkommer hjÀlpmedel för att applicera din hÄrtoning, Àven de kan variera, men oftast fÄr du med dig ett par plasthandskar. Börja alltid lÀsa bruksanvisningen sÄ inget gÄr snett!

Behöver jag kompletterande produkter efter min toning? (hÄrmask etc.)

I de flesta hemmatoningskit ingĂ„r det oftast olika behandlingar för hĂ„rets Ă„terhĂ€mtning. Även fast de flest toningar innehĂ„ller proteiner och Ă€r skonsamma sĂ„ kan det vara bra att ge hĂ„ret en extra kick efterĂ„t! Det Ă€r inget som man mĂ„ste göra men det kan ge en tillfredstĂ€llande kĂ€nsla. Svaret pĂ„ denna frĂ„ga Ă€r att det Ă€r upp till var och en! Gillar du att pyssla med hĂ„rinpackningar och oljor sĂ„ Ă€r det bara att köra pĂ„. Vi tror pĂ„ motta, det finns inget som sĂ€ger att du mĂ„ste ha 15 olika hĂ„rkrĂ€mer eller masker för att fĂ„ det perfekta resultatet. SĂ„ lĂ€nge du följer bruksanvisningen och nöjer dig med det bör allt vara i sin ordning!

För vem Àr denna produkt?

Alla som vill kĂ€nna sig ett snĂ€pp yngre och piggare! Med Ă„ren tappar dina hĂ„rstrĂ„n sin styrka och glans. Ditt hĂ„r kan bli vĂ€ldigt matt och trött och de vill nog de flesta kvinnor försöka dröja pĂ„ sĂ„ gott det gĂ„r. Det passar sjĂ€lvklart ocksĂ„ den nyfikne! En hĂ„rtoning Ă€r nĂ„got för dig som vill testa nĂ„got nytt utan att göra en större skada pĂ„ ditt hĂ„r. Du behöver inte vara rĂ€dd för att ditt hĂ„r blir fast i en permanent fĂ€rg en lĂ€ngre tid utan kan med sĂ€kerhet rĂ€kna med att din normala hĂ„rfĂ€rg kommer tillbaka efter nĂ„gra tvĂ€ttar. Det Ă€r ett bra alternativ för dem som vanligtvis inte brukar fĂ€rga hĂ„ret och har svĂ„rt att veta viken fĂ€rg de vill ha. Toning Ă€r Ă€ven bra till exempel för dem som vill prova en intensiv fĂ€rg. Du kan kĂ€nna efter i nĂ„n vecka för att sedan kanske bestĂ€mma sig för att fĂ€rga permanent. Produkten Ă€r Ă€ven perfekt för dig som vill tona ner grĂ„tt hĂ„r. Med betoning pĂ„ ”tona” vill du ha vĂ€ck de grĂ„a hĂ„ren Ă€r det ett permanent alternativ som gĂ€ller eller intensivtoning. Ett tips Ă€r ocksĂ„ att vĂ€lja en ljusare nyans nĂ€r du ska vĂ€lja toning. MĂ„nga gĂ„nger kan hĂ„rtoningen upplevas mörkare Ă€n vad du kanske hade tĂ€nkt dig.

Hur valde vi vilka produkter vi skulle testa?

Urvalet av dessa produkter bestÀmdes pÄ ett relativt enkelt och vanligt sÀtt som vi brukar göra nÀr vi gör vÄra tester. Vi valde produkter som vi har vetskap om, nÄgra som vi har som favoriter, och Àven nya produkter som vi inte ens visste fanns! En salig blandning.
Vi som testade produkterna har olika intressen och utseende, fÀrgat hÄr och ofÀrgat hÄr. Vi valde dessa produkter Àven utifrÄn populÀritet hos ÄterförsÀljare. AlltsÄ de hÄrtoningar vi tror har mest köpare. Efter alla vÄra slutförda tester har vi kommit fram till vilka av dessa som Àr vÄra favoriter, Àven vilka utmanare inom kategorin som finns dÀr ute.


VĂ„ra Favoriter

HÀr presenterar vi de produkter vi utsett till absoluta favoriter i testet. Vi har delat in dem efter pris för att du ska kunna hitta en variant som passar just din plÄnbok.

Poly Color toningsschampoo

Första plats: BÀst och billigast tycker vi Àr Poly Color toningsschampoo! vi var enande om att denna produkt var vÀrd första plats utav de 4 vi testade. Den har enkel applicering, anvÀnds som ett schampoo och priset Àr billigt och bra. En Äterkommande nackdel Àr att önskade nyanser ofta inte finns, eller tar slut vÀldigt snabbt. produktionen motsvarar inte efterfrÄgan riktigt. Det kan ocksÄ bero pÄ utgÄende sortiment, vem vet! Vi gillar i alla fall den hÀr produkten starkt!

Fördelar:

 • Neutralt PH-vĂ€rde och fri frĂ„n ammoniak
 • LĂ€tt att anvĂ€nda – appliceras i fuktigt hĂ„r
 • Naturligt slutresultat – innehĂ„ller uppbyggande protein
 • TĂ€cker bra
 • Ingen utvĂ€xtrand
 • 12 nyanser
 • PrisvĂ€rd

Nackdelar:

 • SvĂ„r att fĂ„ tag pĂ„ – (fysisk butik)
 • Lite inpackning som medföljer
 • Tar snabbt slut

Wella Color Touch

PÄ andra plats har vi Wella Color Touch. Ett pÄlitligt mÀrke som Àr en favorit för mÄnga, vi tyckte att denna förtjÀnar en andra plats pÄ grund av dess fina resultat och populÀritet. Toningen erhÄller en bra kvalité och har helt okej pris. Wella har funnits lÀnge och skapar stor trovÀrdighet, vi tror att denna produkt har mÄnga trogna kunder och kommer fortsÀtta ha det mÄnga Är framöver. Priset kan ocksÄ pÄverka en del köpare i mÄlgruppen, Àr du ung och gÄr pÄ en budget kanske inte denna hÄrtoning Àr det första man prioriterar. Men Àr du ute efter kvalité och utmÀrkt resultat anser vi att denna produkt Àr en favorit hos de flesta.

Fördelar:

 • InnehĂ„ller bivax- vilket ger hĂ„ret nĂ€ring och extrem glans!
 • Resultatet blir mjukt och friskt
 • 50% tĂ€ckningsförmĂ„ga
 • Har mĂ„nga kompletterande hĂ„rinpackningar
 • Helt fri frĂ„n ammoniak
 • VĂ€ldigt skonsam

Nackdelar:

 • Priset Ă€r ganska högt, speciellt i butik. (kan Ă€ven ses som en fördel)
 • Tona ofta

L’OrĂ©al Paris Casting CrĂšme Gloss

Tredje plats gĂ„r till L’OrĂ©al Paris Casting CrĂšme Gloss. Vi tycker att denna toning Ă€r en bra standardtoning och Ă€r lĂ€ttillgĂ€nglig. Den gĂ„r alltid att rĂ€kna med och Ă€r ett bra alternativ för de flesta som Ă€r intresserad av tona hĂ„ret. Denna produkt Ă€r kompenserbar anser vi, bĂ„de budget och premiumorienterade kunder har nytta av just denna produkt som andrahandsval, om deras önskade toning inte finns i lager till exempel. Vi tycker att denna toning ger ett unikt skimmer till varje kvinnas fördel! vem tackar nej till det??

Fördelar:

 • Ljusar upp ofĂ€rgat hĂ„r
 • Mycket volym i förpackningen
 • GlĂ€nsande fĂ€rg med tydliga och fina reflexer
 • TĂ€cker grĂ„tt hĂ„r upp till 70%
 • HĂ„ller 6-8 veckor
 • Utan ammoniak

Nackdelar:

 • Mörkare Ă€n förvĂ€ntat
 • Plasthandskarna kunde vara i bĂ€ttre kvalitet

Kevin Murphy Color Bug

Till sist har vi Kevin Murphy Color Bug! Vi tycker inte att den förtjĂ€nar en sista plats utan dĂ€remot en delad plats med de andra. Det Ă€r en fiffig produkt och vĂ€ldigt kul för dem som gillar att experimentera med fĂ€rger! Vi tror att mĂ„lgruppen för denna hĂ„rtoning Ă€r stor men framförallt kommer vĂ€xa. Denna produkt Ă€r imponerande men har Ă€ven sina mindre bra sidor. Denna puder-toning fĂ€rgar nĂ€mligen av sig pĂ„ handdukar eller andra typer av textilier om du inte Ă€r försiktig! En toppen produkt för yngre som vill Ă€ndra sin hĂ„rfĂ€rg under kvĂ€llen, men kan vara hjĂ€lpsamt om ni Ă€r tvĂ„ vid applicering, om du saknar en kreativ och noggrann sida 😉

Fördelar:

 • Annorlunda
 • Kul ombyte- Ă€ndra fĂ€rg bara för en kvĂ€ll eller tillfĂ€lle!
 • Finns i flera fĂ€rger
 • Skadar inte hĂ„ret pĂ„ nĂ„got sĂ€tt
 • Till dem som inte vill fĂ€rga permanent
 • Ungdomlig

Nackdelar:

 • FĂ€rgar av sig pĂ„ textilier
 • Hantera försiktigt

VĂ„ra utmanare

Givetvis finns det hundratals fler hÄrtoningsprodukter dÀr ute, nedan har vi listat nÄgra av dem som Àr liknande produkter jÀmfört med dessa vi har testat.

Colorance PH 6,8 90 ml Goldwell Toning

Denna toning Ă€r en mild intensivtoning utan ammoniak. MĂ„nga recensioner belyser hur bra denna hĂ„rtoning Ă€r att förstĂ€rka hĂ„ret. VĂ€ldigt mĂ€rkbar skillnad om du har tunt hĂ„r alltsĂ„. En ultimat hĂ„rtoning för att fĂ€rga hemma mellan frisörbesöken! Även denna har ett lĂ„gt Ph- vĂ€rde vilket ocksĂ„ betyder att doften inte Ă€r sĂ„ stark vilket kan vara obehagligt för mĂ„nga.

Fördelar:

 • InnehĂ„ller Ă€mne som Ă„teruppbygger hĂ„rets struktur
 • Mild. lĂ„gt ph-vĂ€rde
 • 15 nyanser
 • Glasigt och friskt resultat
 • HĂ„ller upp till 30 tvĂ€ttar
 • Fri frĂ„n ammoniak

Nackdelar:

 • Enligt recensioner kan vi utlĂ€sa att fĂ€rgen slĂ€pper tidigare Ă€n lovat

PRO Color Excel Toning 70 ml Revlon

Professional Toning- Är en hĂ„rtoning som skapar magiska fĂ€rgharmonier i ditt hĂ„r. Du ser skillnaden pĂ„ en gĂ„ng. Vad vi kan förstĂ„ sĂ„ upplevs den som en riktigt hĂ„rfĂ€rg men har den friska och lĂ€tta toningskĂ€nslan. Ett plus med denna hĂ„rtoning Ă€r Ă€ven variationen pĂ„ nyanser, det finns 54 stycken! Vi tycker verkligen det Ă€r bra att det finns sĂ„ mĂ„nga valmöjligheter för oss obeslutsamma kvinnor 😉

Fördelar:

 • Utan ammoniak
 • Medelpris
 • 54 nyanser
 • PĂ„litlig produkt
 • Snyggt resultat

Nackdelar:

 • Liten behĂ„llare

Wella Color Fresh

HÀr har vi en till schampoo-liknande hÄrtoning. Ger ett vackert resultat pÄ bara nÄgra minuter. Verkar vara populÀr hos ÄterförsÀljare. Denna produkt marknadsförs Àven pÄ ett tilltalande sÀtt, det beskrivs hur lÀtt den Àr att anvÀnda. En liten flaska som du anvÀnder som ett schampoo, snabbt och smidigt! Flaskan Àr Àven nÄgot som kan vara ett problem, denna produkt anpassar sig till kvinnor med kort eller tunt hÄr, dÄ flaskan inte innehÄller sÄ mycket. Ett alternativ hade kanske varit mer formula till ett kampanjpris för de med lÀngre eller tjockare hÄr!

Fördelar:

 • Appliceras enkelt i duschen
 • Snabb verkning
 • Fint lyster
 • 20+ nyanser

Nackdelar:

 • Liten flaska
 • Ger inte förvĂ€ntat resultat – (de blonda tonerna)

Nu har vi kommit till slutet pÄ detta hÄrtoningstest! Vi har försökt visa er dÀr ute som surfar pÄ webben vad vi tycker Àr bÀst i test 2020. Vilka hÄrtoningar som Àr vÄra favoriter och vilka utmanare som existerar. Detta Àr ocksÄ bara en brÄkdel av vad det som egentligen finns dÀr ute i hÄrtoningsvÀrlden! Vi tar vÄran favoritrankning hÀr igen sÄ ni inte glömmer bort.
BĂ€st – Poly Color toningsschampoo
Bra – Wella Color Touch
Helt okej – L’OrĂ©al Paris Casting CrĂšme Gloss
Inte bĂ€st, men roligast! – Kevin Murphy Color Bug

Vi Àr spÀnd pÄ att se vad framtiden har att erbjuda inom hÄrmarknaden. Vem vet, trender kommer och gÄr! Vi vill avsluta med att önska alla hÄrtoningsfantaster dÀr ute lycka till i jakten pÄ den perfekta toningen och hoppas att vÄran köphjÀlp kommer till hands. Glam it up!